Project inschrijving

 

 

 

Welkom op de projectpagina van BEATRIX Dongen NL.

Wij dagen je uit! Altijd al eens met een Muziekkorps erop uit willen zijn? Grijp dan nu je kans.

We zijn op zoek naar (ervaren) muzikanten, welke bereid zijn op basis van inschrijven, deel te nemen aan diverse optredens van JOUW keuze. Te denken valt hierbij aan Bloemencorso’s, Streetparades, Optochten etc. Kan een optreden zijn in Nederland, maar ook in het buitenland.

Je schrijft dus in voor een optreden wat jij leuk en uitdagend vindt en natuurlijk hopen we dat je dit vaker gaat doen. Je zit niet vast aan een lidmaatschap en je bent ook niet ieder weekend van huis. Dat mag natuurlijk wel, maar die keuze laten we aan jou.

Omdat je al ervaring hebt, zullen we je uitnodigen voor onze repetities kort voor aanvang van het optreden. Ook vragen we je mee te doen aan een exercitie repetitie. Je krijgt van ons muziek en een compleet uniform. Je bent niet contributie plichtig. Het enige wat we van je vragen is jouw inzet.

Op dit moment zijn we eigenlijk net gestart met de invoering van het “projectmatige musiceren”. Binnenkort hoor en lees je hier meer over, maar is je interesse gewekt? Laat het ons weten.

Lijkt het je leuk en uitdagend of heb je hierover vragen, vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Deze informatie wordt niet gedeeld of anderszins verspreid en dient slechts tot het benaderen van de eigenaar ervan.