Lidmaatschap

 

Lid worden bij Drumfanfare Beatrix ??

Aanmelden. Je meldt je aan bij de secretaris van Drumfanfare Beatrix. De secretaris neemt vervolgens contact op en maakt een afspraak. Samen vullen we het inschrijfformulier in en wordt door (de ouder van) het lid ondertekend.

Slagwerk/blazer of majorette. Indien bij een bepaalde sectie tekorten ontstaan, laten we u overwegen hiervoor te kiezen. De keuze is uiteindelijk aan u en regelen we een introductie met instructie en evt. de sectie. Natuurlijk maakt u kennis met het Korps tijdens één van onze repetities.

En dan? Hierna spreken we af wanneer je met jouw eerste repetitie kunt beginnen. Dan vangt een proefperiode van 2 maanden aan. Hierna kunnen beide partijen desgewenst vrijblijvend afscheid van elkaar nemen. Natuurlijk hopen we dat je lid blijft en vanaf dat moment ben je contributieplichtig.

Waar: Slagwerk en blazers –Zalencentrum de Viersprong, Kanaalstraat 10 te Dongen / Majorettes – Kelly van Zon zaal, St. Josephstraat 62 te Dongen

Wanneer: Iedere woensdag van 19.30 tot 21.30 uur.

Meelopen: Pas als alles (incl. exercitie) voldoende is bevonden door het instructieteam krijg je een uniform en mag je in het Korps.

Vragen: Natuurlijk kun je die stellen aan het bestuur. Maar ook jouw instructeur of instructrice kunnen je verder helpen. Bovendien zal ieder lid van Drumfanfare Beatrix je wegwijs maken binnen de vereniging.

Interesse? Maak snel een afspraak op de contactpagina of mail naar het Secretariaat.